Wie heeft er een goed recept voor een sauce bij de asperge.
Niet uit een pakje want dat smaakt naar lijm.
Grt Frans
Er zijn vele manieren om asperges klaar te maken. Ongetwijfeld zijn er diverse op internet te vinden. Zelf vind ik het het lekkerste met gepocheerde eieren.
Geporcheerde eieren bereid je met echt heel verse eieren die je in kokend water met wat azijn in het water klaarmaakt. Je tikt dus de schaal open en laat de inhoud zachtjes in het kokende water vallen. Je moet ze niet te lang in het water laten zodat het eigeel nog zacht is.
Bedankt Jan ,ga ik proberen.
Grt frans.Jan schreef:
>
> Er zijn vele manieren om asperges klaar te maken.
> Ongetwijfeld zijn er diverse op internet te vinden. Zelf vind
> ik het het lekkerste met gepocheerde eieren.
> Geporcheerde eieren bereid je met echt heel verse eieren die
> je in kokend water met wat azijn in het water klaarmaakt. Je
> tikt dus de schaal open en laat de inhoud zachtjes in het
> kokende water vallen. Je moet ze niet te lang in het water
> laten zodat het eigeel nog zacht is.
Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bedankt!
Weet u zeker dat u dit topic wil verwijderen?