de spruitjes aan de aardappels die ik weggezet heb in t licht ( niet te koud, niet te warm) beginnen groene knopjes te krijgen; het is buiten nog veel te koud en nat om ze in de grond te zetten, Wat moet ik nu?
ben ik te vroeg begonnen ?
Zorgen dat je ze zo snel mogelijk in de grond krijgt.
Als je de grond kunt bewerken dan kunnen ze er in.
misschien te vroeg maar daar doe je niets meer aan.Magda schreef:
>
> de spruitjes aan de aardappels die ik weggezet heb in t licht
> ( niet te koud, niet te warm) beginnen groene knopjes te
> krijgen; het is buiten nog veel te koud en nat om ze in de
> grond te zetten, Wat moet ik nu?
> ben ik te vroeg begonnen ?
Ze zitten in de grond, en nu maar afwachten,
eigelijk wil ik ze vandaag al eten hihi
ik kan niet wachten lekker losvelletje en vers, lekker met boter!
De wortelen zijn ook gezaaid, zie je het al voor je, een bordje aardappelen en wortelen met roomboter en peterselie, ik mis alleen het stukje vlees nog, daar moet ik dan weer voor naar de slager, helaas!
Wat dacht je van een krokant gebakken vis filee.
Of vissticks.Alie schreef:
>
> Ze zitten in de grond, en nu maar afwachten,
> eigelijk wil ik ze vandaag al eten hihi
> ik kan niet wachten lekker losvelletje en vers, lekker met
> boter!
>
> De wortelen zijn ook gezaaid, zie je het al voor je, een
> bordje aardappelen en wortelen met roomboter en peterselie,
> ik mis alleen het stukje vlees nog, daar moet ik dan weer
> voor naar de slager, helaas!
Inderdaat vlees moet je kopen,maar mijn visje vang ik zelf lekker.
Zomers de Zeebaars en Makreel en voorjaar -najaar de Snoekbaars.Alie schreef:
>
> is ook heel lekker t was bij wijze van spreken hihi, maar de
> koe of de vis moet gekocht, t lijkt me zalig biologisch en
> zonder toevoegingen mijn eigen eten te hebben!
Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bedankt!
Weet u zeker dat u dit topic wil verwijderen?