Zeker een bezoekje waard !

  • Ruud

    De vereniging is in het jaar 1972 opgericht en van een braak stuk liggend land is de vereniging in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid naar een mooi stuk recreatief natuurgebied.

    Naast het natuurlijk tuinieren is er in de loop der jaren een bloeiende vereniging ontstaan die tal van activiteiten organiseert zowel voor haar leden als voor de bevolking van het gebied.

    Verder gaan we mee met de tijd en zodoende zijn we op dit moment bezig met het ontwikkelen van een milieuparkje op ons complex met de bedoeling dat we zo milieuvriendelijk mogelijk ons afval gaan verwerken. En tevens zijn we bezig met de ontwikkeling van een multi-zintuigelijke thematuin ( ruiken voelen, proeven en horen) zodat we de bezoekers nog meer kunnen bieden dan alleen een rondwandeling.

    Mede omdat we dit jaar 30 jaar bestaan als vereniging willen we daar in de maand mei een paar festiviteiten aan verbinden waarvan het officieel openen van het milieupark er één van is.

    Bent u nieuwsgierig geworden? Bezoek dan regelmatig onze website zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

  • Ruud

    http://members.lycos.nl/wilgentuin

  • Bjorn Leek

    www.metalenbergingen.tk

    WIJ VERKOPEN NIEUWE METALEN TUIN / CAMPING SCHUURTJES